Supra

Toyota GR Supra

VRHUNSKI IZRAZ UŽITKA VOŽNJE.
Toyota supra

Dizajn Condensed extreme

Dizajn „Condensed Extreme“ kojim se odlikuje Toyota GR Supra odnosi se izravno na njezino pakiranje, koje se očituje u dugačkom poklopcu motora, kompaktnoj kabini i širokom stavu. Spajanjem aerodinamike motosporta sa suvremenim, snažnim izgledom, postiže se koncentrirani dojam voznih performansi, čak i u mirovanju.

Toyota supra

Duša Supre

Legenda među obožavateljima sportskih automobila, ljubiteljima filma i gamerima, Toyota Supra je zabetonirala svoje mjesto u popularnoj automobilističkoj kulturi tijekom proteklih 40 godina. Obiteljsku lozu nove Toyote GR Supra moguće je pratiti unatrag sve tamo do 1960-ih i legendarne Toyote 2000GT.

toyota supra

Moćna senzacija

Toyota GR Supra se osjeća podjednako kod kuće i na cesti i na stazi jer 3,0-litarski, redni šesterocilindrični motor daje puno snage bez napora uz trenutni odziv. Zahvaljujući turbopunjaču s dva kola, direktnom ubrizgavanju goriva i promjenljivom upravljanju ventilima, daje 340 KS i 500 Nm okretnog momenta, što omogućava dojmljivo ubrzanje od 0 do 100 km/h za svega 4,3 sekunde te najveću brzinu od 250 km/h.

POGLED IZBLIZA

Pogledajte neke dizajnerske detalje zbog kojih je Supra tako upečatljiva.

Relax_HomepageNew_2886x2496_Cro

Toyota Relax - osjećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovitim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više