E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

NOVI HILUX

NOVI HILUX

166.560 kn + PDV

2,4 D-4D, Country 4x2 (150 KS/ 110 KW)

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (toyota-osijek.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. 
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Integra Dundović d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

NOVI HILUX

NAJTRAŽENIJI PICK-UP NA SVIJETU!

 

Mogućnost financiranja 25/25/25/25

Kamo god vas put vodi, Hilux će vas tamo odvesti. Zahvaljujući paleti snažnih i učinkovitih motora i sposobnosti vuče prikolice težine do 3,5 tone, može pomicati brda. Malo je automobila koji poput Hiluxa mogu s ponosom nositi blato i pijesak na svojoj karoseriji.

Iskoristite pogodnosti povoljnog Toyota financiranja uz godišnju kamatu od 4% fix HRK i plaćanje u četvrtinama 25/25/25/25!*

Mogućnost 100 % odbitka PDV-a


Odvezite vašu Toyotu bezbrižno jer nagrađujemo lojalnost! Osigurajte si DO 10 GODINA JAMSTVA UZ TOYOTA RELAX PROGRAM.*
To može samo Toyota!

CIJENA: 166.560 kn + PDV
✔ TOYOTA SAFETY SENSE 2®(napredni paket aktivne sigurnosti)
✔ Informacijski zaslon u boji ispred vozača dijagonale 4,2" (10,5 cm)
✔ Bluetooth® sustav (bezručno telefoniranje i prijenos glazbe)
✔ Radio CD sa 2 zvučnika i RDS-om, USB ulaz za audio uređaje
✔ Klima uređaj
✔ Sustav nadzora stabilnosti prikolice
✔ HAC sustav pomoć pri uspinjanju uz strminu
✔ 17" čelični naplatci

 

Istražite prednosti kupnje Toyota vozila
Dostava vozila na kućni prag*

Ključ u ruke**

Toyota financiranje

Dezinfekcija vozila

 
Toyota osiguranje

Toyota Eurocare 24 satna pomoć na cesti

Nagrađujemo lojalnost

Staro za novoOdaberite željeni vid kontaktaKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h.


slide4
Integra Dundović, Osijek

Hrvoje Filipović
031/540-440
[email protected]

 


 


*Do 10 godina jamstva uz Toyota Relax: 3 godine tvorničkog jamstva + do 7 godina ili 160.000km ( što prije nastupi) dodatnog jamstva koje se aktivira obavljanjem redovitih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax kontaktirajte nas.

*Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (toyota-osijek.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Integra Dundović d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.