Gdin. VLADIMIR i njegov put sa Toyotom Yaris

TOYOTA ФИНАНС

Vjernost TOYOTA brandu i našoj tvrtki je ono zbog čega se posebno trudimo biti svakim danom bolji, kompetentniji i odgovorniji.


Ne možete ne cijeniti kada netko svoj novac, povjerenje i vrijeme odvoji na vas, vaš posao i djelatnike, a upravo takav odnos imamo sa mnogim našim strankama i cijenimo činjenicu da su mnogi u nama našli svog partnera kod kojeg kupuju nova vozila, servisiraju ih, osiguravaju ih svake godine prije registracije, daju svoje preporuke i dijele pozitivna iskustva o nama sa svojim prijateljima, rodbinom, poznanicima, ali i navrate na kavu ili čašicu razgovora bez ikakve posebne obveze.


To je ono što nas oduševljava iz dana u dan, a jedna od takvih stranaka, ako ne i najizraženija je g. Vladimir Jovanovac, sinonim za Toyota vlasnika i vozača ( inače nekadašnji instruktor vožnje u autoškoli, tako da je i uzoran vozač ) u našem gradu, a i šire.


G. Vladimir je do sada u našem prodajnom centru kupio čak 4 nova vozila, sve redom Toyote Yaris ( 2003 god, 2008 god, 2010 god i trenutni automobil iz 2013 godine ). Četiri vozila u 14 godina !!


Koliko je još stranaka preporučio, neke i fizički doveo u salon te im preporučio vozila koja prodajemo, to niti ne možemo izbrojati, ali vjerujte, u danima krize, smanjenog interesa, pada prodaje novih vozila, upravo ovakve stranke, prvenstveno naši prijatelji tvrtke, su nam uvelike pomogli da izdržimo i da se bolje nosimo sa novim okolnostima i to nikada ne možemo zaboraviti. Tu je naša snaga kao kompanije najizraženija, kao i snaga našeg brenda, Toyota brenda.


G. Vladimir i mi izračunali smo da je do sada sa svim svojim vozilima prešao ukupno 343.000 km, a znate li koliko puta ga je u tom vremenu Toyota YarIs ostavila na cesti?


Pretpostavljate, niti jedan jedini puta !!


Kada smo ga pitali što misli da je razlog tome da ga vozila služe bez mane, g.. Vladimir kaže svoj recept; „ Prije isporuke i preuzimanja vozila treba se novom vozilu nakloniti na japanski način, kako to rade japanci, iz poštovanja jedno prema drugome, i auto će služiti dok ste u njemu, a nije niti zanemariva činjenica da vozilo treba održavato prema uputama proizvođača i to je to, ništa više, ništa manje“.


Tko poznaje g. Vladimira zna da je uvijek spreman na šalu, uvijek ima 3-4 nova vica s kojim nas nasmije kada dolazi k nama, pa je i ovdje dodan i dio humora, ali možda ima i nešto u tome.


Ono po čemu je YARIS g. Jovanovca definitivno najposebniji jest oznaka koju smo na njegov zahtjev postavili na vozilo prije same isporuke i od tada se nalazi na vozilu, jest japanska izreka, pisana na japanskom jeziku, a znači „BUDI SVOJ“.


G. Vladimir Jovanovac je definitivno jedan poseban Toyota vlasnik, promotor i zaljubljenik u naša vozila pa se taj natpis i izreka definitivno nalaze na pravom vozilu.


Još jednom mu se i ovim putem zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i želimo mu još barem 343.000 km sa našim vozilom, jer on bi u našim razgovorima često rekao, na naš komentar da prelazi godišnje dosta kilometara, da se vozi kao i svaki prosječan hrvatski umirovljenik.


Takav je g. Vladimir Jovanovac, ponosni vlasnik Toyote Yaris.