Toyota pruža do 10 godina jamstva na oštećenje gume

TOYOTA ФИНАНС

  • Nakon isteka općeg jamstva, program nudi dodatno jamstvo na gume do 10 godina starosti vozila ili 185.000km 
  • dodatno jamstvo uključuje besplatnu pomoć na cesti za organizaciju prijevoza vozila u ovlašteni servis te krpanje ili zamjena oštećene gume 

 

U Toyoti briga za vlasnike je na prvom mjestu, a osim u izradi vozila koja su u skladu s najvišim svjetskim standardima ta se poslovna filozofija ocrtava i u razvoju novih te unaprjeđenju postojećih usluga i pogodnosti. Toyota vjeruje da je vozilo neizostavan dio života svakog vlasnika i nešto u što se može pouzdati svaki dan. Zbog toga je, za potpunu bezbrižnost, pripremljen program dodatnog jamstva na oštećenje gume uz pomoć kojeg je Toyota podrška vlasnicima vozila u slučaju svake moguće neugodnosti.

 

Jamstvo na gume
Nakon isteka tvorničkog trogodišnjeg jamstva, ovo Toyotino dodatno jamstvo na oštećenje gume predstavlja paket kojim Toyota osigurava bezbrižnu vožnju do deset godina starosti vozila, odnosno 185.000 km (ovisno što prije nastupi). Toyotino dodatno jamstvo na oštećenje gume može se dobiti u sklopu Toyota Relax jamstva, koje je uvjetovano redovnim održavanjem Toyota vozila u ovlaštenom Toyota servisu. Dodatno jamstvo traje jedan servisni interval propisan za vozilo, što je 12 mjeseci ili 15.000 km (ovisno što prije nastupi).

 

 

 

 

Dodatno jamstvo na oštećenje gume uključuje prijevoz Toyota vozila u ovlašteni Toyota servis gdje će stručno tehničko osoblje, nakon pregleda, ovisno o stanju oštećenja gume, postojeću zakrpati ili ju zamijeniti novom, jednakovrijednom gumom. Sve navedene usluge su potpuno besplatne za vlasnike Toyotinog dodatnog jamstva na oštećenje gume.
Jamstvo na gume

 

Ovo jamstvo je još jedna potvrda kvalitete Toyotinih vozila, a cilj potpune predanosti besprijekornosti i sigurnosti jest da stranke osjete najveću moguću ugodu. Jedino što, u slučaju dodatnog jamstva na gume, Toyota ipak ne može nadomjestiti je gubitak vremena kojeg je prouzrokovalo oštećenje.